Sinterklaas op de Blokwhere

Afgelopen woensdag was het een hele toestand bij onze school. Sinterklaas had aangegeven dat hij deze dag de Blokwhere wilde bezoeken maar dat ging allemaal niet vanzelf. In de nacht was hij op een dak uitgegleden op een zonnepaneel vol bladeren… De Pieten kwamen eerst vertellen dat de Sint misschien wel helemaal niet kon komen… Hij was ’s nachts naar het ziekenhuis gebracht. Plotseling klonken de sirenes en zagen we de zwaailichten van een ambulance…! Met zijn arm in het verband werd de Sint in deze ambulance naar onze school gebracht. Op een brancard werd de Sint de school ingereden en op het podium kon hij de kinderen ontvangen vanuit een lekker zacht bedje.   In de klassen kregen de kinderen van groep 1 t/m 5 een prachtig cadeau van de Sint en de kinderen van groep 6 t/m 8 hadden bijzonder mooie surprises voor elkaar gemaakt. Het werd gelukkig toch nog een heel gezellig Sinterklaasfeest op onze school. Al met al is het toch nog allemaal goed afgelopen. We wensen de Sint een spoedig herstel en ook beterschap.

We kregen in de afgelopen twee weken heel veel complimentjes voor onze prachtig versierde en bijzonder gezellige school. Ook tijdens de kijkavond voor de kleuters hebben de belangstellenden hun ogen uitgekeken. Een speciaal woord van dank is toch wel op zijn plaats voor moeder Anja en moeder Ingrid maar ook voor de overige hulpouders die de school zo mooi hebben aangekleed.